Kvalitet og tryghed er alfa omega

PH Anlæg sætter en ære i høj kvalitet og tryghed, som vi ikke vil gå på kompromis med. Derfor sørger vi for, at der altid er en mester tilstede. Mester sørger for, at dine behov og ønsker bliver hørt både før og under processen.

Her kan du se, hvad vi kan hjælpe dig med.

129160573_885969365272200_7855109410546234783_n

Haveanlæg

Hos PH Anlæg kan vi både hjælpe dig, som ønsker en helt nyanlægning af en have eller dig, som har brug for en totalrenovering af din gamle have. Vi udfører skitseforslag og arbejder altid med faste aftaler. Det sikrer, at du får den bedste kvalitet og tryghed. Vi tilbyder:

Blomster i bed

Pleje og vedligeholdelse

Vi er specialister i pleje og vedligeholdelse af grønne områder og sikre, at du får den bedste kvalitet og tryghed. Vi tilbyder dig hjælp med:

sommer 2010 084

Nyanlæg

PH Anlæg kan hjælpe jer med anlæg af flisearealer/pladser og grønne områder omkring jeres virksomhed, institution eller lignende.

Herudover sørger vi for kantsten, støttemure, belægninger, trapper, pullerter, gabioner, plantearbejde og meget, meget mere!

Mester vil altid være til stede til at lytte til jer og sørge for, at alt sker efter planen og så sikrer vi at du får den bedste kvalitet og tryghed. Det kalder vi for mesterkvalitet.

Fortæl os hvad du har brug for
- Kvalitet og tryghed er alfa omega

Beskæring af buske lige efter din smag

Beskæring og træfældning

Vi udfører alle former for beskæringsarbejde. Vi lytter altid til Deres ønsker, således at vi kan forme beplantningen, som de ønsker det.

Det er altid uddannet personale, som udfører beskæringen – det giver jer sikkerhed for høj kvalitet.

Er der træer, som I ønsker fældet, løser vi også dette.

sommer 2010 094

Pleje og vedligeholdelse

Vi arbejder altid med faste aftaler og personlig service, så De kan trygt kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning på Deres opgaver. Vi tilbyder:

Korsør 4

Belægning

Vi udfører belægning i alle former, farver, størrelser og mønstre. Vi rådgiver dem gerne om valg og opbygning af deres nye belægning. Vi kan derfor hjælpe dig med: